Kopen


Bij de aankoop van uw nieuwe woning kunnen wij u van belangrijke toegevoegde waarde zijn. Zowel bij het zoektraject, de onderhandeling als bij het proces daarna.

Een huis kopen kan voor sommigen een emotioneel proces zijn, waarbij een koper te snel over bepaalde aspecten heenstapt. Met ons aan uw zijde voorkomt u dat u te veel betaalt en voorkomt u een naar gevoel achteraf. De kans is groot dat u zichzelf duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s bespaart. Of wij helpen u voorkomen dat een andere liefhebber er met uw droomhuis vandoor gaat.

Vanzelfsprekend dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die dat met u gaat doen. Er staat immers veel op het spel. U wilt het hoogst mogelijke resultaat bereiken. U verwacht een makelaar die u perfect adviseert en begeleidt, op een persoonlijke en betrokken manier. Een makelaar die bovengemiddelde resultaten boekt bij aankoopbegeleiding. Een makelaar die onderscheidend is in deskundigheid, service, inzet en creativiteit.

Kennismaking

Die makelaar denken wij te zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid uw woonwensen door. Aan de hand hiervan ontstaat een zoekprofiel voor u en komen we graag met  een uitgebreid advies op maat waarmee u het beste aankoopresultaat kan behalen. 
 
Tarief

Wij hanteren geen standaard tarief. Uw opdracht is uniek en wij hanteren dan ook een op maat gemaakt, scherp tarief.  Ons tarief is op basis van “no cure, no pay”.
 
Aankoopproces

Samen met u inventariseren we uw woonwensen, waarbij criteria en prioriteiten duidelijk besproken worden. Per e-mail wordt u direct op de hoogte gebracht van geschikte woningen. Vervolgens gaat u woningen bezichtigen, al dan niet begeleid door één van onze gekwalificeerde makelaars. Eventueel worden gedurende het proces de zoekcriteria aangepast.
Wanneer u het huis van uw dromen hebt gevonden, gaan wij mee om het huis met een kritische makelaarsblik te beoordelen. U mag verwachten dat wij met onze objectieve deskundigheid elk detail van baksteen tot document beoordelen waarna een plan van aanpak met u wordt besproken. Op basis hiervan bepalen we een strategisch onderhandelingsplan om het ultieme resultaat te bereiken.  U mag verwachten dat wij uiterst doortastend en creatief onderhandelen, waarbij elke stap duidelijk met u wordt doorgenomen.

Als er een overeenkomst tot stand is gekomen, zorgen we dat alles wat er is afgesproken in de overeenkomst wordt vastgelegd, zoals bijvoorbeeld correcte ontbindende voorwaarden voor u. Waar nodig zorgen wij dat de (makelaar van de) verkopende partij aanpassingen aanbrengt. Hierdoor kunt u met een gerust hart de overeenkomst tekenen.

Op weg naar de eigendomsoverdracht die bij de notaris plaatsvindt, monitoren wij voor u de afgesproken termijnen. Uiteraard is er voorafgaand aan de overdracht met u een laatste inspectie om te controleren of de woning erbij staat zoals afgesproken.

Ook ná de overdracht bij de notaris blijven wij u graag onze service bieden. Hopelijk vindt U  after-sales ook vanzelfsprekend. De deur staat altijd open voor u!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring