Verkopen

 
Uw huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis. Het betekent het afscheid nemen van een periode in uw leven en het begin van een nieuwe. Vanzelfsprekend dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die dat met u gaat doen. Er staat immers veel op het spel. U wilt het hoogst mogelijke resultaat bereiken. U verwacht een makelaar die u perfect adviseert en begeleidt, op een persoonlijke en betrokken manier. Een makelaar die boven gemiddelde resultaten boekt bij verkoopopbrengst en verkooptermijn. Een makelaar die onderscheidend is in deskundigheid, service, inzet en creativiteit.
 
 
Kennismakingsgesprek
 
Die makelaar denken wij te zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we graag met een uitgebreid advies op maat waarmee u het beste verkoopresultaat kan behalen.  
 

Tarief
 
Wij hanteren geen standaard tarief. Uw opdracht is uniek en wij hanteren dan ook een op maat gemaakt, scherp tarief.
 
 
Verkoopproces
 
Als vervolgens in overleg de verkoopstrategie is bepaald, wordt een uitgebreid verkoopdossier aangelegd. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen voor een perfecte presentatie en uitgebreide publiciteitscampagne. Uw woning wordt optimaal gepresenteerd in diverse media. Denk hierbij onder andere aan www.funda.nl, www.stokmanvanduren.nl en de bekende social media. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor verspreiding in onze lokale netwerken.
 
Bezichtigingen van uw woning gebeurt uitsluitend onder begeleiding van gediplomeerde en gecertificeerde makelaars. Potentiële kopers worden wervend en uitgebreid voorzien van allerlei mogelijke informatie. U krijgt na een bezichtiging feedback van ons.
 
U mag verwachten dat wij uiterst doortastend en creatief onderhandelen, waarbij wij bij elke stap duidelijk met u wordt doorgenomen. Uiteraard bepaalt U zelf aan het eind van de succesvolle onderhandeling voor welke prijs de woning wordt verkocht. Het resulteert in een opbrengst die hoger is dan de situatie waarin u zelf de onderhandeling zou voeren.
 
Dan volgt de deugdelijke begeleiding om alles perfect in orde te maken voor de officiële overdracht bij de notaris. U krijgt betrouwbare en kundige hulp bij het koopakte-traject; het bewaken van termijnen en data; het voorkomen van (of het oplossen van-)  juridische kwesties etc.
 
Ook ná de overdracht bij de notaris blijven wij u graag onze service bieden. Hopelijk vindt U  after-sales ook vanzelfsprekend.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring