Verhuren

 
Uw huis verhuren verdient de beste zorg en begeleiding. Vanzelfsprekend dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die dat met u gaat doen. Er staat immers veel op het spel. U wilt een makelaar die de valkuilen kent van tijdelijke verhuur, huurbescherming en de huurwet. U wilt het hoogst mogelijke resultaat bereiken. U verwacht een makelaar die u perfect adviseert en begeleidt, op een persoonlijke en betrokken manier. Een makelaar die bovengemiddelde resultaten boekt bij verhuuropbrengst. Een makelaar die onderscheidend is in deskundigheid, service, inzet en creativiteit.
 
 
Kennismakingsgesprek
 
Die makelaar denken wij te zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komen we graag met een uitgebreid advies op maat waarmee u het beste verhuurresultaat kan behalen.  
 

Tarief
 
Wij hanteren geen standaard tarief. Uw opdracht is uniek en wij hanteren dan ook een op maat gemaakt, scherp tarief.
 
 
Verhuurproces
 
Als vervolgens in overleg de verhuurstrategie is bepaald, wordt een uitgebreid verhuurdossier aangelegd. Vervolgens worden de voorbereidingen getroffen voor een perfecte presentatie en uitgebreide publiciteitscampagne. Uw woning wordt optimaal gepresenteerd in diverse media. Denk hierbij onder andere aan www.funda.nl, www.stokmanvanduren.nl en de bekende social media. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor verspreiding in onze lokale netwerken. De expat kan behoren tot een belangrijke doelgroep. Wij bezitten een uitgebreid relatienetwerk om deze doelgroep optimaal te bereiken. Vanzelfsprekend in de Engelse, of een andere, taal.
 
Bezichtigingen van uw woning gebeurt uitsluitend onder begeleiding van gediplomeerde en gecertificeerde makelaars. Potentiele huurders worden wervend en uitgebreid voorzien van allerlei mogelijke informatie. U krijgt na een bezichtiging feedback van ons.
 
U mag verwachten dat wij uiterst doortastend en creatief onderhandelen, waarbij wij bij elke stap duidelijk met u wordt doorgenomen. Potentiele huurders worden uitgebreid gescreend. Uiteraard bepaalt U zelf aan het eind van de succesvolle onderhandeling voor welke prijs de woning wordt verhuurd. Het resulteert in een opbrengst die hoger is dan de situatie waarin u zelf de onderhandeling zou voeren.
 
Dan volgt de deugdelijke begeleiding om alles perfect in orde te maken voor de officiële incheck en oplevering op de datum van huuraanvang. U krijgt betrouwbare en kundige hulp bij het huurakte-traject; het bewaken van termijnen en data; het voorkomen van (of het oplossen van-)  juridische kwesties etc.
 
Wilt u uw huis verhuren maar heeft u geen tijd of de zin om de lasten hiervoor te dragen? Wij kunnen u het beheer uit handen nemen. Wij hebben diverse beheerpaketten waar u uit kan kiezen.
 
Ook ná de oplevering blijven wij u graag onze service bieden. Hopelijk vindt U  after-sales ook vanzelfsprekend.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring