Een huis hurenBij de aanhuur van uw nieuwe woning kunnen wij u van belangrijke toegevoegde waarde zijn. Zowel bij het zoektraject, de onderhandeling als bij het proces daarna. Met ons aan uw zijde voorkomt u dat u te veel betaalt en voorkomt u een naar gevoel achteraf. De kans is groot dat u zichzelf per maand vele euro’s bespaart. Of wij helpen u voorkomen dat een andere liefhebber er met uw nieuwe huis vandoor gaat.

Vanzelfsprekend dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die dat met u gaat doen. Er staat immers veel op het spel. U wilt het snelste en best mogelijke resultaat bereiken. U verwacht een makelaar die u perfect adviseert en begeleidt, op een persoonlijke en betrokken manier. Een makelaar die bovengemiddelde resultaten boekt bij aanhuurbegeleiding. Een makelaar die onderscheidend is in deskundigheid, service, inzet en creativiteit.
 
Kennismaking

Die makelaar denken wij te zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid uw huurwensen door. Aan de hand hiervan ontstaat een zoekprofiel voor u en komen we graag met  een uitgebreid advies op maat waarmee u het beste huurresultaat kan behalen. 
 
Tarief

Wij hanteren geen standaard tarief. Uw opdracht is uniek en wij hanteren dan ook een op maat gemaakt, scherp tarief.  Ons tarief is op basis van “no cure, no pay”.
 
Aanhuurproces

Samen met u inventariseren we uw woonwensen, waarbij criteria en prioriteiten duidelijk besproken worden. Per e-mail wordt u direct op de hoogte gebracht van geschikte woningen. Vervolgens gaat u woningen bezichtigen, al dan niet begeleid door één van onze gekwalificeerde makelaars. Eventueel worden gedurende het proces de zoekcriteria aangepast.

Wanneer u het geschikte en gewenste huis hebt gevonden, gaan wij mee om het huis met een kritische makelaarsblik te beoordelen. U mag verwachten dat wij met onze objectieve deskundigheid elk detail van baksteen tot document beoordelen waarna een plan van aanpak met u wordt besproken. Op basis hiervan bepalen we een strategisch onderhandelingsplan om het ultieme resultaat te bereiken.  U mag verwachten dat wij uiterst doortastend en creatief onderhandelen, waarbij elke stap duidelijk met u wordt doorgenomen.

Als er een overeenkomst tot stand is gekomen, zorgen we dat alles wat er is afgesproken in de huurovereenkomst wordt vastgelegd. Waar nodig zorgen wij dat de (makelaar van de) verhurende partij aanpassingen aanbrengt. Hierdoor kunt u met een gerust hart de overeenkomst tekenen.

Uiteraard is er voorafgaand aan de oplevering met u een uitgebreide inspectie om te controleren of de woning erbij staat zoals afgesproken.  Vanzelfsprekend wordt een uitgebreid inspectierapport opgemaakt inclusief bijbehorende foto’s.

Ook ná de oplevering blijven wij u graag onze service bieden. Hopelijk vindt u  after-sales ook vanzelfsprekend. Onze deur staat altijd open voor u!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring